Onze visie op zorg

New Life is een verloskundigenpraktijk met een team van professionele medewerkers. Als verloskundigen staan wij op elk moment van de dag klaar voor vrouwen die zwanger zijn, zwanger willen worden of zwanger zijn geweest. Wij bieden hierin medische deskundigheid en expertise om ervoor te zorgen dat de baby gezond geboren wordt, maar we willen natuurlijk nog veel meer zijn dan dat. Naast de geboorte van de baby, willen we de ouders ook alvast voorbereiden op hun nieuwe leven na geboorte. Daarom staan zowel gezondheid van het kindje in de buik en de gezondheid van de moeder als de ‘geboorte’ van de ouders centraal in onze zorg.  Het complete plaatje!

Zorg op maat

Wij willen dat je onbezorgd kunt genieten van deze bijzondere periode. Dit betekent dat je met alle mogelijke vragen, zorgen en overige zaken altijd bij ons aan kunt kloppen. Wij zullen eventuele zorgen proberen weg te nemen, door jou de zorg en ondersteuning te bieden waar jij behoefte aan hebt. Hierbij zullen we altijd rekening houden met jouw wensen. Ieder mens is verschillend en de wensen en behoeftes dus ook. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem gerust contact op om al je vragen te stellen. 

Echoscopie

Als je gebruikt maakt van de zorg van Verloskundigenpraktijk New Life, dan worden alle echo’s gewoon bij ons in de praktijk uitgevoerd; in een vertrouwde omgeving, óók de 20-weken echo. De uitslag en bevindingen van het echo-onderzoek krijg je direct te horen. Tijdens de echo kun je op een groot scherm meekijken.

Wat is echoscopie?

Echoscopie is een techniek waarbij met geluidsgolven een afbeelding gemaakt wordt van inwendige organen. In de zwangerschap wordt er met behulp van echoscopie gekeken naar het kindje in je buik. Er zijn twee manieren om in de zwangerschap een echo te maken: inwendig en uitwendig. Beide methodes zijn niet pijnlijk en brengen geen schade met zich mee voor de zwangerschap.

Kwaliteitszorg

Wij vinden dat je als zwangere vrouw de beste zorg verdient. De geboorte is natuurlijk een oeroude gebeurtenis, maar ook vandaag de dag zijn er regelmatig nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verloskunde. Daarom zorgen wij ervoor dat zowel onze kennis als onze apparatuur up-to-date is. Ons team volgt regelmatig nascholingen en opleidingen om moeder en baby de beste zorg te kunnen geven in alle fases van de zwangerschap.

De verloskundigen van New Life zijn staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Neem voor meer informatie een kijkje op www.knov.nl.