SEE Your Baby

Onze praktijk heeft een samenwerking met Prenataal Screeningscentrum SEE Your Baby.
Jouw verloskundige zal de 20-wekenecho bespreken tijdens de eerste afspraak, maar voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op www.seeyourbaby.nl

Zwangerschap en zorgverzekering

Verloskundige zorg en kraamzorg zijn opgenomen in het basispakket van je zorgverzekeraar. Als zwangere ben je dus volledig verzekerd voor deze zorg. Dit geldt ook voor de counseling over prenatale screening en de 20-weken echo.

Geen zorgverzekering?
Ben je niet verzekerd of heb je een basispakket op basis van restitutie, dan gelden voor verloskundige hulp de betalingsvoorwaarden die opgesteld zijn door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Bekijk deze voorwaarden op de website van de KNOV.

Klachten

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent met onze zorg en zullen ook ons uiterste best hiervoor doen. Toch kan het voorkomen dat dit niet het geval is en dat je misschien het gevoel hebt dat je niet de zorg hebt gekregen die je graag wil. Geldt dit voor jou? Geef het dan gerust bij ons aan. Samen zoeken we en passende oplossing.

Wat kan je doen als je een klacht hebt
Heb je een klacht over een verloskundige? Praat dan eerst met de verloskundige zelf. Misschien is er sprake van een misverstand of kan de klacht in een gesprek opgelost worden. Levert een gesprek niets op of zijn er redenen om dat gesprek niet aan te gaan, dan kan je de klacht voorleggen aan de Klachtencommissie van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Wil je de klacht aan een andere instantie voorleggen, dan kan dat natuurlijk ook. Dat kan hier.