Ons team staat 24/7 voor je klaar

Het team van verloskundigenpraktijk New Life bestaat uit vier verloskundigen en een praktijkassistente. Al onze verloskundigen zijn professioneel opgeleid, houden hun kennis constant up-to-date én zijn opgeleid tot echoscopist. Ons team van experts houdt gedurende de zwangerschap en de kraamtijd de gezondheid van moeder en baby goed in de gaten. Als het nodig is, zal de verloskundige adviezen en tips geven of juist doorverwijzen naar een gynaecoloog of andere specialisten.

Tijd en aandacht

Naast de medische expertise staat de verloskundige ook op een andere manier voor je klaar; gedurende de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is zij jouw coach én vertrouwenspersoon. Heb je vragen, zorgen of wil je gewoon even bijpraten? Geen probleem, wij maken graag tijd voor je zodat jij van je zwangerschap kunt genieten!

De gezichten van New Life

Natuurlijk is het voor jou wel zo fijn om te weten wie de gezichten van New Life nu eigenlijk zijn. Maak kennis met New Life:

Verloskundige: Linda Moorlag

Sinds 2010 werk ik als verloskundige en echoscopist bij New Life. Zelf ben ik geboren in de regio Stadskanaal. Samen met Rebecca heb ik de opleiding in Groningen gedaan en vanaf het begin was onze wens om samen te mogen werken!

Het is een voorrecht om aanstaande moeders (en vaders!) in een zo bijzondere periode van hun leven van zo dichtbij te mogen begeleiden. Iedere geboorte is weer een speciaal moment waardoor ik steeds opnieuw onder de indruk ben. Mijn kracht is dat ik rustig ben, een luisterend oor bied en graag duidelijke en eerlijke informatie geef.

Zelf heb ik ook drie keer het zwanger zijn en bevallen mogen ervaren; ik ben namelijk trotse moeder van twee zoons en een dochter.

Verloskundige: Rebecca Nott

Sinds 2007 werk ik als verloskundige in dit gebied en heb samen met Linda de opleiding tot verloskundige gevolgd in Groningen. Meteen waren wij vriendinnen en zagen we ernaar uit om samen in een praktijk te werken.

Ik ben geboren in Australië en ben op reis gegaan naar Europa na de middelbare school. Het plan was destijds dat ik gewoon weer thuis zou komen, maar dat liep anders! Ik werd verliefd op de Nederlandse cultuur en ben in Nederland gebleven. Inmiddels heb ik langer in Nederland gewoond dan in Australië, dus kun je gerust zeggen dat ik ingeburgerd ben. Alleen aan mijn accent kan je nog horen dat ik een Engels tintje heb.

Ik heb vijf kinderen: drie zoons en twee dochters. Doordat ik zelf kinderen heb gekregen, begrijp ik nog beter hoe ontzettend bijzonder het is om moeder te mogen worden. Steeds weer sta ik versteld van de indrukwekkende gebeurtenis en vind ik het zó mooi om te zien hoe ouders genieten van de het horen van hartje, het zien van de eerste echo en natuurlijk de geboorte zelf. Ik begeleid ouders graag door alle fases: de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Verloskundige: Rianda Hulzebos

Weten dat ik verloskundige wou worden heeft bij mij wat langer geduurd. Pas toen ik voor het eerst zelf zwanger was wist ik wat het vak van een verloskundige inhield. Het vak heeft letterlijk mijn hart veroverd! De opleiding heb ik in Groningen gevolgd en afgerond.

Als ervaren moeder van vier kinderen weet ik hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd en begeleidt te worden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamperiode maar ook tijdens een miskraam. Ik ben ervan overtuigd dat het een van de meest bijzondere beroepen ter wereld is en het voelt voor mij als een voorrecht dat ik aanwezig mag zijn tijdens zo’n life event die (toekomstige) ouders doormaken.

Verloskundige: Joanne Koomans

Ik ben geboren en getogen in Drouwenerveen en van jongs af aan wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. In 2014 ben ik naar Groningen verhuisd om daar deze droom waar te maken. Na het afronden van deze opleiding ben ik met veel plezier aan het werk gegaan als verloskundige in Groningen en heb ik de master gezondheidswetenschappen aan de VU in Amsterdam behaald. Dit laatste omdat ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de wetenschappelijke onderbouwing van het werk als verloskundige.

Om weer aan de slag te zijn in de regio waar ik oorspronkelijk ook vandaan kom, vind ik heel leuk. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te mogen begeleiden in het hele proces van het krijgen van een kindje!

Praktijkassistente: Fenette Beikes

Ik ben assistente bij New Life. Moeder van twee dochters, Lisanne en Marissa. Ik ben hiervoor tien jaar kraamverzorgster geweest en in 2010 ben ik gevraagd om assistente te worden van de praktijk, wat ik met veel plezier en liefde doe!

Het eerste contact met de zwangeren vind ik het meest bijzondere van mijn werk, met name het geven van advies en antwoorden op alle vragen die je hebt aan het begin van de zwangerschap. Tijdens de spreekuren sta ik mijn collega’s bij waar het kan, met daarbij een stukje administratie en eenvoudige medische handelingen. Deze combinatie is een mooie aanvulling op mijn functie.

Waarneemster: Lisanne Munk

Lisanne is onze vaste waarneemster. Bij afwezigheid van iemand van ons vaste team, neemt zij de spreekuren en/of diensten van ons over. Je kunt haar dus ook gewoon leren kennen tijdens de zwangerschap, zodat er geen onbekend gezicht bij de bevalling aanwezig zal zijn.