Kinderwensspreekuur

Voor alle toekomstige ouders die vol vragen zitten over hun kinderwens, bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het kinderwensspreekuur. Tijdens het kinderwensspreekuur zullen we samen kijken naar bijvoorbeeld je gezondheid, medicijngebruik en jouw werk- en leefwijze. Zo kan jij na afloop van de afspraak naar huis met gerichte adviezen, passend bij jouw persoonlijke situatie. Natuurlijk krijg je ook alle tijd en ruimte om jouw vragen en zorgen met ons te bespreken.

Afspraak maken?
Het maken van een afspraak kan telefonisch, maar je mag ook gewoon een contactformulier invullen als je dat prettiger vindt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Voorbereiding

Heb je een afspraak gemaakt voor het kinderwensspreekuur? Dan zouden wij je willen vragen om van tevoren de ZwangerWijzer in te vullen en te mailen naar info@praktijknewlife.nl. Deze vragenlijst kan je invullen om te testen of er mogelijke risico’s zijn voor de zwangerschap en de baby. Met deze informatie gaan wij goed voorbereid het gesprek in en kunnen we al jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden!